ELITE SÄNGAR

“Där Mälaren möter strandlinjen och naturen sätter normen för innehåll och form har vi skapat inspirerande miljöer till sängar anpassade efter våra kunders behov och önskemål”

Vid vår fabrik i natursköna Kungsör bygger vi våra sängar för hand med synsättet att ingenting är omöjligt. Med råmaterial av högsta kvalitet och den senaste tekniken skapar vi grunden till överlägsen komfort och god sömn.

“VÄLKOMMEN TILL ELITE SÄNGAR - VI SKAPAR DINA DRÖMMAR”
INNOVATION OCH UTVECKLING

Med ett kvarts sekels branscherfarenhet  och entreprenörsanda kan vi på Elite Sängar presentera en produkt som vi är otroligt stolta över. Genom att alltid tänka innovativt med viljan att hela tiden utvecklas står vi för detaljer som gör att våra sängar sticker ut. Det gäller från såväl materialval, våra skarvlösa överdelar till underspänning av tyg under madrasserna för att hålla damm och kvalster borta från sängen. Omsorg i handarbetet och detaljer gör våra sängar unika.

Med synsättet att varje säng, oavsett segment, ska vi ligga i framkant gällande teknik, komfort och valfrihet har vi skapat en trendriktig möbel för rummet och en garanti för god sömn.